LCDproc development and user support list

Text archives Help


[Lcdproc] SureElec no response, freeze?


Chronological Thread 
  • From: sven at meiers.net (Sven Meier)
  • Subject: [Lcdproc] SureElec no response, freeze?
  • Date: Mon, 22 Nov 2010 00:26:28 +0100

Sorry for the noise, opening the device worked after a fresh login.

BTW is there a specific reason why the SureElec driver is not compiled
into the official release?

Thanks

Sven

On Sun, 2010-11-21 at 23:25 +0100, Sven Meier wrote:

> Hi all,
>
> I've trying to get my Sure Electronics LCD (DE-LD021) running with
> lcdproc.
>
> Checked out the source, built (?enable-drivers=SureElec,curses) and run
> with:
>
> server/LCDd -fc LCDd.conf
>
> ... the following is written to the console:
>
> Server running in foreground
> Listening for queries on 127.0.0.1:13666
> screenlist_init()
> driver_load(name="SureElec", filename="server/drivers/SureElec.so")
> SureElec: using Device /dev/ttyUSB0
>
> No output on the LCD, connecting via telnet works but I don't get a
> response for "hello".
>
> Using the "curses" driver works immediately. Could anybody give me a
> clue what might be wrong here?
>
> Thanks
>
> Sven
>
> _______________________________________________
> LCDproc mailing list
> LCDproc at lists.omnipotent.net
> http://lists.omnipotent.net/mailman/listinfo/lcdproc


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL:
<http://lists.omnipotent.net/pipermail/lcdproc/attachments/20101122/9a5844e3/attachment.htm>




Archive powered by MHonArc 2.6.18.

Top of page